Értesítés

📲 Az APP elhelyezése kezdőképernyőre

Ahhoz, hogy egyszerűbben tudd kezelni a Mediklub™ felületét, érdemes a címet elmenteni a telefonod kezdőképernyőjére, mert akkor úgy tudod majd használni a videótárat, mint egy letöltött alkalmazást, de a készüléked tárhelyét nem fogja használni az applikáció.

-Így lehet egy ikonod a telefonon, amivel egy kattintással el tudod indítani az alkalmazást:

Androidos kĂ©szĂĽlĂ©keknĂ©l Google Chrome böngĂ©szĹ‘t kell használnod az okostelefonodon, amely alapĂ©rtelmezĂ©s szerint teĂ©epĂ­tve is van. A Google Chrome megnyitása után koppints az alábbi cĂ­msort másold a böngĂ©szĹ‘be, vagy koppints rá:
👉 https://app.kopcsoandi.hu/medi…

Itt majd Ă©rintsd meg a böngĂ©szĹ‘ URL-sávjának jobb felsĹ‘ sarkában találhatĂł három pont ellipszis ikont. Ugyanez láthatĂł a jobb alsĂł sarokban, ha a Chrome böngĂ©szĹ‘ cĂ­msorja alul van. Most Ă©rintsd meg a gombot „Hozzáadás a kezdĹ‘kĂ©pernyĹ‘höz” ez felhoz egy felugrĂł ablakot, amely tartalmazza a könyvjelzĹ‘ nevĂ©t Ă©s ikont.
A könyvjelző nevét szerkesztheted pl: Mediklub-ra a kezdőlapra történő mentéshez, vagy kiválaszthatod az aktuális nevet.

Az iOS- vagy iPadOS-eszköznél Parancsok appjában koppints egy parancs 💬 elemére, majd az ℹ️ lehetőségre a Részletek megnyitásához. Ezután koppints a Hozzáadás lehetőségre és a parancs megjelenik a főképernyőn.