MEDIKLUB™

Fizetés

🔒 Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés a Stripe fizetési rendszer szolgáltató eszközével történik. Mi nem férünk hozzá az adataidhoz, titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak az adatokat.
  • Kizárólag magánszemélyek részére tudok számlát kiállítani!
  • Amennyiben nem sikerült a befizetésed:
Sikertelen fizetés esetén is létrejön a fiókod, ahová be tudsz lépni. Erről emailben kapsz értesítést. A fiókodba belépve keresd a PROFIL / FIÓKOM oldalt, azon belül a RENDELÉSEK fület, ott újra meg tudod próbálni a fizetést.

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
×  MEDIKLUB™ 3 hónap előfizetés 
21.000 Ft every 3 months
Részösszeg 21.000 Ft
Összeg 21.000 Ft
Recurring totals
Subtotal 21.000 Ft every 3 months
Recurring total 21.000 Ft every 3 months
First renewal: 2024.07.18.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Stripe által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (app.kopcsoandi.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Stripe nem fér hozzá. A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Stripe) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

© 2023 Minden jog fenntartva